NL EN

HOCHTIEF Nederland

Professor W.H. Keesomlaan 1

1183 DJ Amstelveen

+ 31 (0) 20 210 27 00

info@hochtief.nl

Samenwerking
"Samenwerken met één doel: samen winnen."
Samenwerking
Bij Hochtief

Samenwerking

Samenwerking is topsport bij complexe infrastructuurprojecten. Het tenderen van een groot project zoals het Zuidasdok of A9 Badhoevedorp - Holendrecht bijvoorbeeld. De projecten waarbij HOCHTIEF is betrokken, worden uitgevoerd in samenwerking met verschillende partijen, Samen met een team stellen we alles in het werk met maar één doel: winnen.

Samenwerking met het ZuidPlus consortium

Het ZuidPlus consortium

HOCHTIEF maakt deel uit van het ZuidPlus consortium. Met een relatief klein kernteam van drie verschillende bedrijven hebben we in korte tijd moeten ontrafelen wat de klant graag gerealiseerd wil zien. Vervolgens hebben we een plan moeten maken hoe wij het complexe Zuidasdok project zouden kunnen bouwen met minimale hinder voor de omgeving. Tijdens de beginfase van een tender draait het om het doorgronden van de klantvraag: wat is het speelveld en wat zijn de spelregels? Dit lukt alleen door goed met elkaar samen te werken bij de diverse projecten, waarbij omgevingsmanagement altijd in ogenschouw wordt genomen.

 

Samenwerking: een “strategy to win”

Als team samenwerken om zo de “strategy to win” te bepalen. Met in deze fase vele creatieve brainstormsessies, waarbij wordt gedacht in kansen en mogelijkheden. De deadlines zijn scherp en het productieniveau ligt hoog. Maar iedereen gaat ervoor en loopt voor elkaar: we zijn als HOCHTIEF één team met één taak en dat is winnen. Dit zorgt voor een dynamiek waar energie door verkregen wordt. En na weken, weekenden en nachten zwoegen is de aanbieding gereed.

Bij HOCHTIEF zijn we altijd op zoek naar nieuwe spelers die met ons de strijd aangaan om complexe tenders te winnen. Hou jij van uitdagingen, ben je in staat om in korte tijd een complexe materie te doorgronden, kun je snel schakelen, ben je creatief en durf je buiten de lijntjes te kleuren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze vacatures!
Alle vacatures