NL EN

HOCHTIEF Nederland

Professor W.H. Keesomlaan 1

1183 DJ Amstelveen

+ 31 (0) 20 210 27 00

info@hochtief.nl

Over ons
Over ons
HOCHTIEF

Over ons

Wat je over ons moet weten: HOCHTIEF Nederland is een jong, ondernemend bouwbedrijf. Ondersteund door de internationale kennis van ons moederbedrijf in het Duitse Essen werken wij met een enthousiast team op een duurzame en veilige manier aan het realiseren van infrastructurele projecten. Daarbij hebben we oog voor zowel de wensen van onze klanten als de omgeving.

Wie zijn wij?

Naar buiten spreken we vaak over HOCHTIEF Nederland, maar eigenlijk bestaan wij uit drie aparte bedrijven: HOCHTIEF Infrastructure, HOCHTIEF PPP Solutions en HOCHTIEF Engineering. Deze drie bedrijven werken zeer nauw samen. Daarbij hebben ze uiteraard wel een eigen profiel. Infrastructure ontwerpt en bouwt, PPP Solutions ontwikkelt, financiert en onderhoudt. Bij Engineering zitten onze specialisten met de focus op ontwerp die daarmee Infrastructure specifiek ondersteunen.

In 2014 zijn we met een kantoor in Diemen begonnen – in de nabijheid van het SAAone (A1/A6) project. Door de groei van het bedrijf hebben we in 2017 de overstap naar Amstelveen gemaakt met meer vierkante meters tot onze beschikking en een moderne inrichting. Het eerste kantoor dat HOCHTIEF ooit betrok was in Frankfurt, Duitsland, in het jaar 1873. Vandaag de dag zijn de hoofdkantoren gevestigd in Essen, Duitsland. Het moge duidelijk zijn dat HOCHTIEF in de tussenliggende periode gegroeid is tot een internationaal opererend bedrijf, met meer dan 64.000 medewerkers, een omzet ruim boven de 23 miljard euro en vestigingen over de gehele wereld.

Het onderdeel zijn van een internationaal bedrijf maakt ons bijzonder. Enerzijds zijn we een echt Nederlands bedrijf met lokale werknemers. Anderzijds kunnen we een beroep doen op de resources en expertises van ons moederbedrijf. Dat geeft een mooie dynamiek en staat ons toe heel flexibel te reageren op onverwachte situaties.

 

Joep van Huijstee

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden.
Joep van Huijstee
Directeur Projecten