NL EN

HOCHTIEF Nederland

Professor W.H. Keesomlaan 1

1183 DJ Amstelveen

+ 31 (0) 20 210 27 00

info@hochtief.nl

Prestatie
Prestatie
Bij HOCHTIEF

Prestatie

Wat verwachten we van onze medewerkers? De houding en het concrete gedrag van ons team maakt ons trots en bepaalt hoe de wereld naar ons kijkt. Kernwaarden zijn daarbij de “levensadem” van het bedrijf.

Prestatie staat gelijk aan kunde en kennis

Feitelijk komt het neer op alle kunde en kennis van de organisatie en jezelf inzetten om datgene wat aan de opdrachtgever is beloofd op tijd en binnen de kosten op te leveren. En daarbij – als het enigszins kan – de verwachtingen van zowel klant, omgeving als eigen team te overtreffen. Dat betekent continue betrokkenheid bij het werk, weten wat er gebeurt, besluiten durven te nemen en te zorgen dat de beoogde kwaliteit wordt gerealiseerd. Dit alles zodat je aan het eind van de dag trots naar huis kan. Het neerzetten van een prestatie kennen we van school, sport, hobby of werk. Of je nu de marathon loopt, een studie sterrenkunde doet, het International Space Centre in Lego steentjes nabouwt of een luchthaven in zee aanlegt: het is altijd hard werken en het vergt intensieve voorbereiding. Een garantie voor een goede afloop krijg je niet vooraf.

Maar dat is nu net wat onze projecten zo uitdagend maakt en wat ons inspireert. Alleen als je bloed, zweet en tranen hebt gegeven en het resultaat is bereikt, kun je met trots terugkijken op jouw bijdrage en dat van het team waar jij deel van uitmaakt. Dat maakt nu juist ons vakgebied bij uitstek geschikt om te presteren. Wij zijn elke dag in de weer met complexe uitdagingen van verschillende aard: technisch, organisatorisch, financieel, onderhouds-technisch, procesmatig of contractueel, noem maar op. Het is onze missie om op alle vlakken tot de beste prestatie te komen, zodat we over 50 jaar vol trots terug kunnen kijken op die brug, snelweg, tunnel, kademuur of luchthaven. Alles dat door ons gebouwd is en er nog steeds goed bij ligt. Dan kun je vol trots zeggen: “Die of dat heb ik gebouwd.”

Joep van Huijstee

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.
Joep van Huijstee
Directeur Projecten